Ross Antony: Kosmetisk kirurgi? Fans chokeret efter nye fotos

Foto: MDR/Tom Schulze

“Virkelig” – Ups – Ross Antony skaber forargelse hos sine fans med nye fotos: Har han været under kniven? Hvorfor ser han pludselig sådanne ud? Ross Antony skaber i øjeblikket opsigt på sin Instagram-konto.

Han har uploadet nogle billeder, hvor det ser ud til, at han har gennemgået flere kosmetiske operationer. (Se billede længere nede) ”Det var tid til en opfriskning! Nye læber og kinder, nu føler jeg mig som en på 30! Det tager sig godt ud, gør det ikke?” skriver han til billederne.

Ross Antony skaber oprør: Kosmetisk kirurgi?

Mange fans er chokerede: “Åh nej”, “Åh kære, du har ikke brug for det” eller “Forhåbentlig er du ikke seriøs,” kommenterer de. Rossi svarede endda den sidste af de tre indlæg og sagde: “Åh ja”.

Imidlertid: Det hele skal sandsynligvis ikke tages så alvorligt. Ross Antony selv sætter en lattermild smiley på billederne, og mange fans er sikre på: Ross satte simpelthen et Instagram-filter på ansigtet, hvilket giver fyldige læber og skarpe kinder.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Ross Antony (@rossantonycom)

For Ross er forfalskningen tilsyneladende så indlysende, at han ikke officielt indrømmer det. Han griner fortsat i sin Instagram-historie. Igen har han filteret på ansigtet, når han sminker sig.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse