Ross Antony: Farvel sang til far “Goodbye Papa” komponeret af Ben Zucker

Foto: Telamo.de

Ross Antony dedikerer sin nye sang “„Goodbye Papa” til sin far Denis Catterall, der døde i 2017. Sangen er komponeret af Ben Zucker. Længere nede i artiklen kan du se videoen til sangen.

“Jeg mistede den vigtigste mand i mit liv … min far,” skrev Ross Antony for næsten 3 år siden. Ross dedikerer nu den mest personlige titel på det nye album “Schlager lügen nicht – mal laut & mal leise”, til sin far Denis Catterall, der døde i februar 2017: “Goodbye Papa”.

Sangen er komponeret af Ben Zucker, som Ross fik kendskab til i den akutte sorgfase på turnéen (“Das große Schlagerfest”). De tilbragte meget tid sammen backstage og havde store og intensive samtaler – inklusive om deres fædre.

Ross synger om den tidligere helt i sin “lille verden” og siger, indrammet af akustisk guitar: “Så meget er tilbage af årene med dig / Og jeg føler det meget tydeligt / du lever videre i mig: åh, farvel, far …”. Et absolut gåsehud øjeblik.

Ross Antony und Ben Zucker

Det var mere end gåsehud for Ross, da han hørte titlen for første gang: ”Jeg kan huske, at jeg sad på mit hotelværelse i USA, jeg var lige kommet op. Min telefon blinkede, og Ben skrev ‘Her, lyt’. Jeg vidste ikke engang, hvad han sendte mig – så klikkede jeg på ‘Play’ og efter et minut begyndte tårerne at strømme.

Sangen beskriver nøjagtigt, hvad der fortsatte med at gå gennem mit hoved: smerten ved at savne min far på den ene side – men også stolthed over at have haft en sådan stor far. Jeg tror ikke, at en sang nogensinde har rørt mig så dybt. ”

Singlen “Goodbye Papa” fra albummet “Schlager lügen nicht – mal laut & mal leise” af Ross Antony vil være tilgængelig den 3. januar 2020. Selve albummet udkommer den 10. januar.

Kilde: Schlagerplanet.de

Bestil albummet her: Ross Antony

Det skal du læse