Ross Antony: Et skænderi med hundeprofessionel Martin Rütter

Ross Antony er slet ikke afslappet: Han ville have sine hunde trænet af tv-hundeeksperten Martin Rütter, men af hensyn til hundene ville han først låse Antony ude.

De ting, der ikke kommer frem i tv-talkshowet “Riverboat”. Martin Rütter afslørede der noget, som Ross Antony nok ikke vil bryde sig så meget om. Under optagelserne var hundetræneren hjemme hos Ross Antony for at hjælpe ham med hundetræning. Rütter: “Ross var rasende efter optagedagene. Han elsker sine hunde, men han driver dem til vanvid med sin opførsel. Det betyder, at han hopper rundt i lejligheden, han danser og synger – og hundene er i forvejen hyperaktive.”

Ross Antony bør ikke have kontakt med hundene i otte uger

For dyrenes skyld havde Rütter en plan: ingen kontakt for Ross Antony, og Rütter fortsætter: “Så sagde jeg under træningen: Paul, hans mand, er en rolig, klog, reflekterende person. Han burde gøre det. Mit tip var, at Ross ikke skulle have nogen kontakt med hundene i de næste otte uger.”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Ross Antony (@rossantonycom)

For Antony var dette en absolut absurditet. Rütter: “Han var rasende og sagde bagefter, at han aldrig ville deltage i hundeprogrammet igen.”

Rütter er fuldstændig irriteret. Når alt kommer til alt, havde han bare ondt af hundene. Han ville jo bare hjælpe dyrene. Et råd, som Rütter stadig står ved i dag, som han understregede. Der er kun én ting, han fortryder: Han skulle have sagt noget andet til Ross Antony. Rütter: “Ross forstod godt, hvad jeg mente. Han var bare såret. Jeg var måske ikke blid nok og skulle have solgt det hele mere forsigtigt.” Hvordan har hundene det nu? Det er uklart.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse