Rosanna Rocci: Hårde ord til Jürgen Milski!

Foto: Rosanna Rocci © MDR/Saxonia Entertainment/Uwe Frauendorf

Det er sandsynligvis det emne, hvor meninger er forskellige i denne uge. Schlagerstjernen Patrick Linder sagde i et interview med avisen Bild, at han var plaget af massiv frygt for eksistens. “Mange står overfor ingenting”, siger Lindner.

Ballermann-stjerne Jürgen Milski reagerede på Lindners overskrift med vrede. “Ja, det suger – vi kan ikke arbejde i øjeblikket” siger Milski. Det er ikke let for alle lige nu, inklusive ham. Han finder dog opførelsen af ​​den tidligere volksmusikgigant helt upassende. Efter hans mening bør Lindner i stedet for at klage, lede efter et nyt job.

Rosanna Rocci, som selv har været i branchen i årtier, finder klare ord for Jürgen Milskis reaktion: ”Hvad jeg absolut ikke kan lide, folk der dømmer og fordømmer. Det er ikke i vores magt at spille dommere. Især ikke blandt kolleger! Dette er ikke kun respektløst, men også i tysk et ‘kollega-svin’!

I stedet for at diskutere, foretrækker hun, at alle holder sammen: ”Vi sidder alle i den samme båd. Vi vil alle have den samme ting – med hinanden i stedet for imod hinanden. Det er kontraproduktivt. Ms. Merkel burde lade os arbejde igen eller hjælpe os i stedet for at sende vores penge til udlandet. ”

Hvilken klar erklæring!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse