Rosanna Rocci brækker hånden ved poolulykke

Solen brænder, varmen ser ikke ud til at tage slut. Det siger sig selv, at tyskerne bliver tiltrukket af det kølige vand. Dem, der har luksusen af ​​deres egen pool, kan se frem til det. Men Rosanna Rocci var præcis så uheldig: Hun gled og brækkede sin hånd!

Det var planlagt som et hyggeligt besøg hos nogle venner i Bayern, som Rosanna Rocci afslørede til “BILD”. Der kølede de af i poolen i sommertemperaturerne. “Selvfølgelig hoppede jeg også i vandet. Andre også. Og bassinkanten blev våd og glat. Da jeg kom op af vandet igen og gik langs bassinkanten, skete det: Af en eller anden uforklarlig grund, gled jeg bare. Jeg kunne ikke tage fra eller tage fat i noget og faldt på højre hånd i en defensiv reaktion,« beskriver hun situationen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af RosannaRocci (@rosanna_rocci_offiziell)

Umiddelbart bagefter havde hun ikke en god følelse. “Jeg vidste med det samme: Der var sket noget virkelig slemt. Jeg skal til en læge. Jeg blev derefter kørt direkte til skadestuen på det nærmeste hospital. Jeg blev selvfølgelig røntgenfotograferet. Og lægerne viste mig så diagnose: fraktur højre hånd.” Efter endnu en røntgenundersøgelse var der ifølge “BILD” vished. Rosanna Roccis hånd trænger til en operation. “Min hånd er nu blevet lagt i gips. Men i morgen skal jeg under kniven,” klager sangerinden. Vi ønsker dig en god bedring!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse