Rosanna Rocci bliver smidt ud af tv-studie

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Egentlig skulle Rosanna Rocci have være gæst hos Kai Pflaume i ARD-showet “Wer weiß denn sowas” i lørdags den 26. februar. Men det kom der ikke noget ud af. I stedet skabte Rosanna en skandale.

Tilsyneladende ønskede Rosanna ikke at holde sig til vigtige corona-foranstaltninger. Herefter trak tv-selskabet konsekvenserne og tillod ikke længere italieneren at deltage i det populære show.

Rosanna Rocci forsvarer sig mod corona-foranstaltninger

Men hvad skete der præcist? Til showet skal hver gæst have en aktuel PCR-test eller tage en quick test på stedet – dette aftales i kontrakten. Ifølge “Bild” havde Rosanna Rocci en quick test med sig, som ikke blev accepteret til showet. Det var meningen, at hun skulle lave en næse- og halsprøve i studiet, men modsatte sig det.

Rossana sagde til “Bild”: “En testperson i en blå plastik dragt henvendte sig til mig og ville tørre mig fra næse og hals. Jeg afviste det, fordi jeg er allergisk over for denne test. Jeg tilbød at lave en spyt-test. Men produktionen nægtede. Jeg sku forlade studiet med det samme.”

Rosanna Rocci: “Det var en nødvendighed!”

Tilsyneladende er Rosanna ikke ligefrem fan af Corona-foranstaltningerne. Hun vakte opsigt på hotellet, fordi hun ikke ønskede at bære maske. Årsagen: Hun har efter eget udsagn en lægeerklæring, der fritager hende for maskekravet. Rosanna mener nu, at hun var “hooked”, før hun blev smidt ud af showet, fordi hotellet klagede over hendes opførsel.

Rosanna modtager naturligvis ikke honorar uden en optræden og overvejer derfor nu en sag: ”Jeg synes ikke, det er sjovt, hvordan NDR behandlede mig. Det var en nødvendighed!” klagede den 53-årige.

En talskvinde for NDR henviser dog til de “gældende juridiske og officielle bestemmelser” for sådanne begivenheder – og dem har Rosanna ikke ønsket at opfylde.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse