Right Said Fred: Covernummer af Kerstin Otts hit, på engelsk

Foto:rightsaidfred web – Scarlet Page

På grund af Brexit! Schlager er for briterne sandsynligvis stadig Europa og især i Tyskland. Party-fyrene i “Right Said Fred” har allerede lavet covernumre af tyske hits, mange gange. Nu synger de super hittet af Kerstin Ott, på engelsk. Fra “Die immer lacht” blev det til “She Always Laughs”, og er en fantastisk musikalsk ide …

Åh ja, engelske hits er blevet lavet som covernumre af tyske schlagersangere, mere end tusind gange. Hvad enten det var Howard Carpendale med sin berømte “Tür an Tür mit Alice”, Rex Gildo, Karel Gott, Juergen Drews, Cindy & Bert, Juliane Werding og i øjeblikket til Eloy de Jong “Egal was andere sagen” fra bandet Boyzones nummer („No Matter What“). Næsten alle succesfulde schlagersanger har en cover-sang i deres repertoire.

Succesfulde coverversioner modtages stadig godt af fansen. Nu har Fred og Richard Fairbrass lige rystet hitlisten på det populære pop- og festbånd Right Right Fred (“I’m Too Sexy” eller fodboldstadionens anthem “Stand Up”).

Dette var gennembruddet for Kerstin Ott

Super hittet “Die immer lacht” af Kerstin Ott med DJ-duo Stereoact fra Erzgebirge, blev solgt i over en million eksemplarer og blev på hitlisterne i 44 uger. Hittet er en af de mest solgte titler i Tyskland og har nu omkring 163 millioner visninger på YouTube. Sangen ændrede Kerstin Otts liv og var hendes store gennembrud i schlagerbranchen.

Chemnitzer-producenten Torsten Katzschner spurgte de 66-årige konger af dansegulvet, Right Said Fred, og de sagde straks JA! Nu vil sangen som “She Always Laughs” blive internationalt og måske blive endnu mere succesfuld.

Den nye video er online, og fyrene fra Right Said Fred syngersammen med et børnekor, som giver et nyt tvist. Lyt med herunder og dan dig selv et billede.

OG herunder er den originale af Kerstin Ott…

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse