Redder das Adventsfest der 100.000 Lichter!

Foto: ARD/Jürgens TV/Dominik Beckmann

Her i 2021 var “das Adventsfest der 100.000 Lichter”! på ARD igen et højdepunkt i jule-tv-programmet. Med store stjerner, følelsesladede øjeblikke og lidt humor lykkedes det Florian Silbereisen at tryllebinde tv-seerne denne aften. Udgangspositionen i midten af ​​den fjerde bølge af corona-pandemien var ikke ideel. Ikke desto mindre var det en adventsfest med 100.000 lys, som ikke skulle gemme sig for de sidste års udgifter.

I optakten til showet havde arrangørerne af “das Adventsfest der 100.000 Lichter!” det ikke let. Midt i den værste fase af corona-pandemien og i en by med høje forekomster skulle et liveshow med utallige stjerner og seere finde sted. Med sidstnævnte stod det hurtigt klart, at dette ikke ville være muligt, og derfor kom klapsalverne fra båndet.

Faktisk er der også stigende beviser for, at mange af stjerneoptrædenerne ved denne “das Adventsfest der 100.000 Lichter!” var optaget på forhånd. Det trænede øje kan have genkendt det og alligevel påvirkede det ikke humøret.

Foto: ARD/Jürgens TV/Dominik Beckmann

Florian Silbereisen leverede et flot juleshow under svære forhold. Hvad ville alternativet have været? I tvivlstilfælde skulle adventsfesten helt have været aflyst eller været tvunget til kun at sende højdepunkter fra de sidste udgaver.

Især på disse tidspunkter var seerne taknemmelige for ikke at høre eller mærke Corona i tre timer. Fra tv-selskabets side kunne de dog have sparet sig for behovet for at annoncere “das Adventsfest der 100.000 Lichter!” som et liveshow. For det her var åbenbart ikke adventsfesten, i hvert fald i store dele.

Ikke desto mindre kan vi være taknemmelige for, at “das Adventsfest der 100.000 Lichter!” fandt sted, og trods alt så næsten seks millioner seere ikke ud til at være generet af rammebetingelserne –

Tak til Florian Silbereisen!

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse