Randolph Rose ønsker en duet med DSDS-vinderen Ramon

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Randolph Rose vil gerne have en duet med DSDS-vinderen Ramon. Schlagersanger fra 70’erne er i iTunes-hitlisten takket være DSDS – 65-årig klager over dagens hit som “for ensartet”

Schlagerstjernen Randolph Rose ønsker at optræde sammen med Florian Silbereisen og sammen med DSDS-vinderen Ramon Roselly. “Det ville være en drøm, jeg ville være der med det samme,” kommenterede Randolph til ideen i et interview med “Neue Osnabrücker Zeitung”. I finalen af RTL-casting-showet sang Roselly titlen “100 Jahre sind noch zu kurz für eine große Liebe”.

Rose, der vandt et top ti hit i 1971 med titlen “Silvermoon Baby”, blev certificeret af DSDS-vinderen: “Den unge mand er en færdiglavet sanger, han er utrolig selvsikker i intonation, hans teknik er fremragende, hans karisma er stor, han gør alt godt.”

Rose havde allerede kontaktet Ramon Roselly efter den første casting-optræden, også for at sige tak. Han kunne også læse den gentagne præsentation af sin sang fra sit eget salg: ”Det kunne man tydeligt mærke,” kommenterede Rose. “Med ‘100 år’ i iTunes-schlagerhitlisten er jeg lige bag DSDS-finalisterne, sensationelt for mig.”

Rose håber, at Ramon Roselys succes vil give den klassiske schlager et skub: ”Jeg har ønsket det i årevis, så det håber jeg,” sagde Rose.

”Jeg er ganske sikker på, at fordi Ramon overbeviser med sin ægthed, kan du se, at han elsker det, han gør. Sådan gjorde Robbie Williams med swing, Ramon har en god chance for at få det med det individuelle hit. ”

Sangeren i sin branche anbefaler udtrykkeligt en tilbagevenden til gamle dyder: ”Genren har mistet mangfoldigheden siden 1970’erne. Schlageren er blevet for ensartet for mig personligt.

Vi havde så mange forskellige sange i 70’erne, i modsætning til i dag, ikke to hits var næsten ens. ” Rose kaldte Dieter Bohlens DSDS vindende titel “Eine Nacht” for et “godt skridt i den rigtige retning”.

Efter min mening mister sangen “hjertet, fordi du bemærker, hvad du vil. Men måske har Ramon overbevisning åbnet en dør for denne genre igen og også gjort den attraktiv for unge mennesker. ”

Kilde: SWR.de

Det skal du læse