Ramon Roselly: Hans elskede er allerede mor!

Foto: Universalmusik / Ben Wolf

Ramon Roselly kommer hele tiden med nye hits. Hans nye sang “Komm und bedien dich” stormer igen “Schlager.de hitparade” og gør simpelthen hans fans glade. Faktisk kan den coverversionen af Peter Alexanders klassiker absolut høres. Og videoen er også en rigtig fest for øjnene – og Ramon skylder det en meget specifik kvinde.

I videoen bliver Ramon Roselly forelsket i en blond stewardesse, der sidder i en bar. For at komme ind i denne bar og snøre den attraktive kvinde rundt om fingeren, forklæder sangeren sig som pilot. Et vellykket projekt: Ramon og blondinen forelsker sig i hinanden. En kærlighedshistorie, som kun schlager kan skrive.

Naturligvis spilles kærlighedsscenerne. Ramon er trods alt i solide hænder. Hans hjerte tilhører kun hans Lorena. Men hvad med den skjulte stewardesse fra videoen? Er hun stadig tilgængelig?

Stor skuffelse

Desværre nej, kære mænd. Kvinden i videoen hedder Ruby. På Instagram knuser hun ethvert håb om at være sammen. Som du kan se på billederne, er Ruby gift. Og ikke kun det: Hun er også den stolte mor til en ung datter. Hvor sødt!

Måske kommer der snart babynyheder fra Ramon Roselly? Hvem ved hvem ved?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse