Ramon Roselly: Glemte næsten en vigtig aftale

Foto: MDR/ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Ramon Roselly er virkelig fuld af kraft. Efter sin DSDS -sejr for over et år siden har han haft en forrygende karriere. Men terminerne stiger langsomt. Bliver det hele bare for meget for ham?

Han har allerede bevist, at Ramon Roselly er en altmuligmand. Ikke alene kan han synge – han er også meget akrobatisk takket være sin cirkusfamilie. Derudover har DSDS -stjernen allerede gjort sig bemærket i amatørfodboldligaerne i Sachsen.

Mange aftaler

Aftaler, aftaler og aftaler – hvad enten det er i jobbet som schlagersanger eller i hans private liv. Den 27-årige er altid på farten. Det bliver tilsyneladende for meget for ham. I en Instagram -historie fortæller han om sine forskellige aftale-kollisioner: “Jeg ville tage dig med mig hele dagen – og på en eller anden måde lykkedes det ikke.”

Glemte næsten en vigtig aftale

Ramons dag var godt fyldt: sport, telefonopkald – og han glemte næsten en vigtig aftale: Han havde faktisk en aftale om tennis den eftermiddag: “Jeg gik der meget spontant, fordi det faldt mig ind igen.” Men det var ikke alt. Den næste aftale fulgte: Bagefter gik vi endda til fodboldtræning. Sangeren har meget gang i lige nu.

Derfor belønnede Ramon sig selv med et lækkert måltid i en restaurant i Leipzig om aftenen.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse