Ramon Roselly: Det kan han takke Helene for

Foto: Universal-music.de / Ben Wolf

Ramon Roselly vil helt sikkert gøre sine fans glade. Hans seneste album “Lieblingsmomente” vil være en meget personlig hyldest til schlagerens største klassikere. Særligt interessant: Roselly bringer en duetpartner om bord, som ingen ville have forventet. Det er netop dette partnerskab, han skylder Helene Fischer.

I alt 14 sange vil der hørs på Ramon Rosellys album. Disse inkluderer hans succesrige single “Komm und bedien dich”, “Absolut die 1” med Randolph Rose og mange andre klassikere. Pladen vil bestemt være en lækkerbidsken for Schlager-fans.

Ramon Roselly: Duet med tv-kok Nelson Müller

Hvad overrasker mange: Der vil være en duet med en meget kendt tv-stjerne – Nelson Müller. Han er en af ​​de mest populære tv-kokke i Tyskland. Müller har allerede bevist, at han ikke kun er uovervindelig på komfuret men var også med i “The Masked Singer”. I 2020 nåede han tredjepladsen som flodhest. En syngende TV-kok – det kan noget!

Ramon Roselly & Nelson Müller: Tilbage til 70’erne

“Du bist alles, was ich will”, vil være navnet på den single, som Ramon Roselly og Nelson Müller vil synge på albummet. Dette rapporteres af onlineportalen “Schlagerprofis”. Dette er den tyske version af “The Real Thing” hit “You To Me Are Everything”. En 70’ers disco-følelse er garanteret.

Ramon Roselly: DET er historien bag sangen

Hvordan kom Ramon Roselly på ideen om at medtage netop denne sang på hans album? Ramon afslører for Schlager’s redaktører: ”Som teenager hørte jeg engang en tysk version af ‘You to me are everything’ af ‘The Real Thing’ og syntes, den var helt fantastisk! Desværre vidste jeg ikke, hvem der var forfatter. Da jeg var på scenen for første gang som en hobby ved en familiefest, sang jeg denne tyske version, og alle blev skøre.”

Ramon Roselly & Nelson Müller: Fusion takket være Helene Fischer

Nu kommer den punchline, som ingen ville have forventet: Nelson Müller siges at have sunget og skrevet denne tyske version af sangen. Ramon siger: ”Da jeg valgte mit album ‘Lieblingsmomente’, kom sangen tilbage til mig – men hvem var sangeren?

På et tidspunkt sagde jeg til min producent: ‘Jeg tror, ​​det er Nelson Müller! I et tv-program så jeg, hvordan han sang ‘You to me are everything’ med Helene Fischer (…). Nelson sang ikke kun sangen, han skrev også teksterne. Og her kommer det: Versionen blev aldrig offentliggjort. (…) At vi synger sammen i dag er på en eller anden måde skæbnen for mig.” Uforståelig.

Denne nysgerrige tilfældighed bragte Ramon Roselly og tv-kokken sammen. Hvem ville have troet det?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse