Bitre tårer bag kulisserne – sammen kæmper de sig igennem de svære tider

Foto: SWR

Endelig tilbage på scenen, vende ryggen til pandemien og fejre hvad disse ting rummer: Andrea Berg er over månen. For i år fejrer hun sit 30 års show-jubilæum! For Andrea er et absolut kæmpe ønske gået i opfyldelse. Men trods den store forventning er der en skygge over hendes lykke. Bag kulisserne flyder selv bitre tårer…

For for elleve år siden tabte hendes elskede far Hans-Jürgen († 69) kampen mod lungekræft. Smerten ved hans tab knuser Andreas hjerte den dag i dag. Hans-Jürgen passede på sin datter og var med på hver tur. Han betjente musikanlægget, kørte bussen. Han var den gode sjæl bag hver forestilling.

Det var også den tidligere brandmand, der reddede Andreas liv i hendes frygtelige brandulykke på scenen i 2016. “Du er nødt til at kvæle flammerne,” hørte hun ham råbe udefra. “Bank på dem!” Den dag i dag har hun stadig de uhyggelige ord i øret.

“Han var min grundpille og støttede mig altid,” afslørede hun i et interview for noget tid siden. Men på trods af den enorme sorg ved Andrea kun én ting: Hold ud og vær stærk – ligesom hendes fans elsker hende. Det ville hendes far også have ønsket.

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Ramon Roselly

Hendes gode ven Ramon Roselly går også igennem meget. Sammen kæmper de sig gennem de hårde tider. “Jeg har ikke haft det så godt i de sidste par uger, men tingene bliver langsomt bedre,” svarede Ramon Roselly (28) på en fans spørgsmål for nylig. Men hvad bekymrer DSDS-vinderen fra 2020?

Det er nu blevet kendt, at hans fætter René Casselly (25) er involveret i en dyremishandlingsskandale. Cirkusartisten og tæmmeren siges at have låst to af sine elefanter inde i en varevogn natten over i 2020, hvor de blev kvalt smerteligt. Derefter fik han dem begravet hemmeligt, ifølge de onde påstande. I Ungarn blev René dømt for ulovligt at have bortskaffet kadaverne. Resten af ​​påstandene er ifølge René irrelevante.

Ramon vidste ikke noget af dette og er chokeret over de dårlige påstande. At hans fætter, der elsker dyr mere end noget andet, skulle være i stand til en sådan grusomhed – ufatteligt for Ramon.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER