Pinligt playback-nedbrud: Eric Philippi skaber latter ved Schlager-show

I lørdags, den 21. oktober 2023, var tiden endelig kommet: Florian Silbereisen fejrede “Schlagerbooom 2023 – Alles funkelt! Alles glitzert!” Selvfølgelig var de virkelig store navne i schlagerverdenen der igen, såsom Beatrice Egli, Andrea Berg og Roland Kaiser.

Eric Philippi, kæresten til sangerinden Michelle, som også var på scenen den aften, var også gæst og optrådte med sangen “Wir bleiben noch!” som duet med Florian Silbereisen og DJ Ötzi. Men den fælles optræden skabte en del latter blandt publikum.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Eric Philippi (@eric_philippi)

“Eric kan synge og spille trompet på samme tid, det er fantastisk”.

Mens Eric Philippi tog sin trompet og spillede, kunne man stadig høre ham synge i playback. Intet under, at tilskuerne ikke kunne holde latteren tilbage. Og sammenbruddet skabte også diskussion på de sociale netværk. “Eric kan synge og spille trompet på samme tid, vildt,” jokede en seer. En anden kommentar lød: “Åh nej, hvor pinligt!“.

Eric Philippi optrådte dog som en professionel og lod ikke fadæsen komme til udtryk. Den 26-årige har iøvrigt været i et forhold med schlagersangerinden Michelle siden april 2023.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse