Patrick Lindner – Utilsigtet drama: At falde i søvn kostede ham næsten livet

Ulykkesdrama med Patrick Lindner. Det skete om natten, da han var på vej hjem efter en koncert. Men han havde en skytsengel …

Tanken om himmelske væsener, der ledsager og beskytter os, kan være en romantisk idé for nogle. For Patrick Lindner er det dog ikke bare en fantasi – han har oplevet det, som magasinet “Das Neue Blatt” rapporterer. Hans personlige skytsengeloplevelse skulle have fundet sted efter en koncert i Stuttgart, da han udmattet var på vej hjem til München omkring klokken to om natten.

Han skulle have kørt på en landevej indhyllet i dybt mørke, og trætheden plagede ham. Alligevel vovede Lindner at tage turen, som tog flere timer. Lindner havde nok fortrængt, at det kunne være farligt. Han havde antaget, at der ikke ville være megen trafik på denne tid af dagen.

Patrick Linder skulle have været tæt på at kollidere med en lastbil

Men så, på den ensomme vej, skulle det være sket: Patrick Lindner skulle et øjeblik være faldet i søvn i et kort øjeblik og pludselig være kørt over i den modkørende vejbane, helt ubemærket af ham selv. Det siges, at Patrick Linder ikke bemærkede lyden af en lastbil, der nærmede sig, ledsaget af dytten og blinkende lygter.

Hans liv så ud til at blive slukket på et øjeblik, da det uforklarlige pludselig skete: En hånd hvilede på hans skulder, fortsætter historien. En blid stemme siges at have talt til ham og opfordret ham til at åbne øjnene.

Sangeren skulle have drejet rattet i sidste sekund og undsluppet kollisionen og den visse død. Når Patrick Lindner, som hader hospitaler, ser tilbage, siges det, at han er sikker: “Min skytsengel reddede mit liv.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse