Opgør med Andrea Berg?

Foto: SWR/Wolfgang Breiteneicher

Det er ikke altid nemt med ens svigermor. Dette er tilsyneladende ikke anderledes hos Vanessa Mai. Den 29-årige har dog et godt trick til at undgå hende. Det delte hun for nylig i en video på Instagram. En hård modtagelse af hendes prominente svigermor, der tilfældigvis er ingen ringere end Andrea Berg?

Vanessa Mai har været gift med sin mand Andreas Ferber siden 2017. Han er ikke kun manager for den Vanessa, men også Andrea Bergs stedsøn. Vanessa ser dog ikke ud til at have lyst til at besøge sin prominente svigermor. I weekenden delte Vanessa en sjov video på sin Instagram-kanal, hvor hun gemte sig i gangen for sin svigermor, der så ud til at ringe på døren. Mai tilføjede billedteksten “Når svigermor ringer…” til videoen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af VANESSA MAI (@vanessa.mai)


Vanessa efterlod ubesvaret, hvem hun ville henvende sig specifikt til med denne video. Det er dog kendt, at der i 2018 var et stort skænderi bag kulisserne i “Willkommen bei Carmen Nebel” mellem de to stjerner. Men det er ikke kun mellem Vanessa og Andrea, at stumper har fløjet i årevis!

Hårdtslående familieproblemer

Ifølge rygter har der også været en krise mellem Andrea og hendes stedsøn Andreas Ferber i årevis. Årsagen: Andreas var manager begge sangerinder, men skal have foretrukket sin kone både privat og professionelt, hvorefter Andrea Berg afsluttede samarbejdet.

Andrea Berg talte dog med “BILD” sidste år om familieforsoning: “Jeg har måske mistet en manager, men jeg fik en søn tilbage.” Hun sagde ikke et ord om sin svigerdatter på det tidspunkt. Om de to også er blevet forsonet igen er tvivlsomt.

Mai har dog et godt forhold til sin svigermor Christa, mor til sin mand Andreas. I 2018 delte hun stolt et billede med hende på sin Instagram-kanal. Hun skrev billedteksten til billedet: “Må jeg præsentere dig? Min svigermor Christa!”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse