Olaf Malolepski og hans Sonja i “Neue Post”: “Med et kys slutter vi alle skænderier.”

I 46 år har Ex “Flipper” Olaf Malolepski og hans frue Sonja været gift. I “Neue Post” taler de om deres kærlighedshistorie.

Kilde: olaf-m.de

“Det er præcis 50 år siden. Jeg var på scenen med “Dancing Show Band” som Flipper hed tidligere. Da jeg så en ung dame og sagde: Jeg vil gifte mig med det samme”, sådan beskriver Olaf sit første møde med Sonja. Men det første møde med hendes forældre var ikke nogen lykke stjerne: “De ville have foretrukket en med et noget mere solidt erhverv”, indrømmer Sonja. Men Olaf vandt sin svigermors hjerte gennem en kirsebærkage: “Sonjas mor laver en fantastisk kirsebærkage. Jeg spiste næsten det hele selv – dernæst var jeg hendes elskede”, fortæller den 71 årige.

De blev hovedsagelig gift af praktiske grunde: “Mine forældre var meget strenge, jeg måtte ikke overnatte hos Olaf, når ikke vi var gift. Og da sagde vi: okay, det gør vi. Helt uden nogen romantisk anmodning”, siger Sonja. Men selv uden romantisk anmodning er de stadig lykkelige: ” Nå ja, der er ikke altid fred, glæde og kirsebærkage. Vi har forskellige meninger og diskutere derefter. Men det går relativ hurtigt over, så finder vi sammen igen”, fortæller Olaf Malolepski. “Med et kys slutter vi skænderiet”. 

Kilde: Bauer Media Group, Neue Post, übermittelt durch news aktuell

Det skal du læse