Olaf der Flipper – Tausendmal Ja

Schlager fans kender og elsker ham – og for mange er han endda en helt af den gamle Schlager-skole: Olaf der Flipper. Schlager charmøren har været på scenen i årtier og synger lidenskabeligt sine sange om kærlighed, venskab og rejselyst. I mere end 40 år har han skrevet tysk musikhistorie med disco evergreens som “Lotusblume” og “Mona Lisa”.

Selv efter afslutningen af det legendariske band, fortsatte fuldblods musikeren med at lave hits. Kun få måneder efter flipperens farvel, kom Olaf første gang i rampelyset i 2011 som solist og startede sin succesrige solokarriere.

De 14 helt nye sange fra hit-smeden fra Baden-Wuerttemberg, som er arrangeret i den bedste flipper stil, men med overraskelse af musikalske og lyriske accenter. Med den nuværende reggae-single “Sommer in Deutschland” vil mesteren af Disco-Fox, overraske med en sommerlig følelse af ren og glad lyd.

Denne gode stemning gives i form af en duet med datteren Pia Malo, og lover dans og fest stemning! “Sommer in Deutschland” er den forrygende forsmag på det nye album “Tausendmal Ja”, som blev udgivet den 10. august 2018.

Kan købes ved klik på banneret herunder

Det skal du læse