Olaf der Flipper tager på en stor fødselsdags tour i 2021 “Ein ganzes Jahr lang Fiesta”

Foto: Telamo.de

Olaf Malolepski, også kendt som Olaf der Flipper, er en sand legende i den tyske schlager. Som grundlægger af Die Flippers skrev Olaf næsten et halvt århundrede musikhistorie. Som soloartist i år udgiver han sit 8. album “Fiesta” (31. juli 2020).

I anledning af hans 75-års fødselsdag næste år, har han en stor overraskelse for sine fans: I 2021 tager Olaf Der Flipper på en stor fødselsdagsturné med mottoet “Ein ganzes Jahr lang Fiesta”. Med godt over 50 millioner solgte plader, 46 hitlisteplaceringer, 64 guld- og platin priser for studiealbums og koncertsale, der altid var udsolgt, var flipperne blandt de mest succesrige kunstnere i Tyskland og betragtes stadig som kultband i dag.

Efter 44 års succes sluttede Flippers dette kapitel med en stor afskedsturné. Kort efter adskillelsen vendte Olaf tilbage til den store scene som soloartist. Det lykkedes ham med lethed at bygge videre på gruppens succes.

Med hans fans ubrudte entusiasme udgav han flere sange og albummet “Tausend rote Rosen”, der blev tildelt en guldplade. Hans hits i dag er i samme stil som Flippernes store succes. Olaf er en musiker med krop og sjæl og forbliver tro mod rytmen i Flipper hits.

Et stort højdepunkt for hans fans vil være fødselsdagsturnén, der starter i Dortmund i oktober 2021. Med støtte fra sin datter Pia Malo fejrer de en stor fiesta på 23 datoer i hele Tyskland!

Fans kan se frem til en koncert fuld af dedikation og ømhed med uhæmmet romantik og en fin, ironisk humor – som de kender den fra kultstjernen.

Billetter er nu tilgængelige og kan købes her: Olaf der Flipper Geburtstagstour 2021 – Ein ganzes Jahr lang Fiesta

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse