Officielt! Florian Silbereisen præsenterer et nyt juleshow med gode gæster

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

“Det bliver en dejlig aften” MDR har endelig officielt sluppet katten ud af sækken: Florian Silbereisen er vært for et nyt tv-show med titlen “Wir freuen uns auf Weihnachten”. De første gæster er også blevet offentliggjort. Florian Silbereisen har tilsyneladende besluttet at bygge bro over Corona-perioden med sine tv-programmer næsten alene, indtil koncerter endelig kan finde sted igen.

Efter at entertaineren allerede havde præsenteret et antal tv-shows, nogle af dem nye, i de sidste par uger, følger det næste nye program nu: „Wir freuen uns auf Weihnachten – präsentiert von Florian Silbereisen“ er navnet på det nye MDR-show, der udsendes på fredag ​​den 11. december og bliver lidt “hjemlig” ved tv-stationen.

Florian Silbereisen i MDR: Det bliver “hjemmeligt”

I modsætning til “Schlagerjubiläum” eller “Adventsfest der 100.000 Lichter” skal programmet tilsyneladende være lidt mere stille.

Florian Silbereisen afslørede i det mindste for MDR på forhånd: ”Med dette program vil vi vise, at du kan have det sjovt i det mindste nu og da med meget enkle midler. Gør det selv og deltag. Dette er de små ting, der kan være sjove derhjemme, måske på et tidspunkt som dette. Vi ser bestemt frem til jul, det bliver en dejlig aften. “

Disse gæster kommer til juleforestillingen

Ifølge meddelelsen er der ikke kun sang i showet, men også håndværk, og seerne opfordres til at deltage derhjemme.

MDR har også officielt annonceret de første gæster. De er dog ikke særlig overraskende indtil videre, da de også var gæster i næsten alle tidligere Silbereisen-programmer. Men andre gæster følger sandsynligvis.

Indtil videre navngiver MDR officielt følgende stjernegæster: Andy Borg, Ute Freudenberg, Ross Antony og Poul Reeves, Thomas Anders, Patricia Kelly og Stefan Mross med Anna-Carina Woitschack.

MDR sender “Wir freuen uns auf Weihnachten – präsentiert von Florian Silbereisen” den 11. december fra kl. 20.15.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse