Nyt album senere i år?

For tre år siden udgav Schlagerdronningen Andrea Berg sit sidste album, Mosaik. Værket er siden blevet platin. Men siden da har fans måttet vente på ny musik. Men nu rykker det, selvom Andrea har svært ved at indspille ny musik på grund af den politiske situation.

Efter at Andrea Berg for nylig annoncerede, at en ny single udkommer om kort tid, gav hun endnu en opdatering på Facebook. Andrea er i øjeblikket i Miami for at indspille flere sange til det nye album.

Men de aktuelle begivenheder i Ukraine påvirker hende naturligvis meget, som hun indrømmer: “Det er utrolig svært for mig, og det føles noget absurd. Inderst inde er jeg virkelig desperat og ked af det. Tankerne, nyhederne, billederne og skæbnerne fra krigszonerne vil bare ikke slippe mig. Hvordan skal jeg forklare mit barn, at vi går hjemmefra uden en far, uden et yndlingslegetøj, bliver i en undergrunds tunnel, fryser, går i dagevis uden at spise eller drikke og frygter for vores liv…???”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Andrea Berg (@andreabergoffiziell)

Andrea Berg får tankerne væk fra sjælen

I indlægget sagde Andrea sin mening fra hjertet: “Vi kan ikke engang forestille os denne frygt og desperation: Hvad er det næste, resten af ​​vores liv passer i en plasticpose, men vi er i det mindste sunde, i det mindste fysisk. Hvor er vores kære? Hvad med i morgen?”

Men én ting opmuntrer hende: ”Det er godt at se, at næstekærlighed og medfølelse bliver vist og levet over hele verden. Overalt står folk op, handler, hjælper og sætter tegn på fred.”

Derfor stopper hun ikke

Musikken hjælper hende, indrømmer hun: ”Nogle gange når jeg står foran mikrofonen i studiet og synger, formår jeg at slippe mig selv et øjeblik, for ikke at tænke på alle de forfærdelige ting derude. Musik kan trøste, det giver os mod og styrke. Jeg ved, du føler det samme, når du hører mine sange. Det er derfor – og kun derfor – jeg bliver ved med at lave musik her og længes efter den dag, hvor vores hjerter er lyse igen, og vi synger sammen igen.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse