Nyt album fra Tanja Lasch

Kilde: Tanja Lash Facebook

I den sidste tid har der været store overskrifter omkring Tanja Lasch. For det første var det om skillsmissen fra hendes ægtemand Martin Hein, den ene halvdel af schlager duoen Fantasy og den sympatiske og autentiske sangerinde fra Berlin.

Og ingen titel vil i øjeblikket passe bedre end den aktuelle single udgivelse “Sie ist viel Zu jung” fra albummet “Herzkino”- den nye kærlighed for Martin Hein er 24 år yngre end Martin . Om Tanja, da hun skrev disse linier, viste noget, eller det bare var en tilfældighed, forbliver hendes hemmelighed.

Men nu er der “Vand under broen”, da også Tanja er forelsket igen, turtlende med sin nye kærlighed i Afrika og postede denne lykke på Facebook.

101 % Tanja

Og også musikalsk er der en ny overskrift, fordi Tanja allerede er fuld gang med det nye album – Tanja var i forrige uge i Bayern hos hendes producent Stefan Pössnicker, for at optage de første titler.

Og som Tanja skriver, vil også dette album være fuld af lidenskab og 101 % autentisk historier. Vi er spændte og ser frem til det nye album.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse