Ny turné – men hendes fans er ikke glade

Foto: Universal-musik / Sandra Ludewig

Corona-pandemien har stadig eventbranchen solidt under kontrol. Mange musikere har været nødt til at udskyde eller helt aflyse deres turneer i de seneste par uger. Man skulle tro, at fans ville blive endnu mere glade, når en ny turné annonceres. Ikke i tilfældet med Patricia Kelly. Hun annoncerede for nylig nogle shows til næste år. Og nu er der kritik for det.

Den nye turné blev annonceret her lige før jul. Det officielle forsalg startede den 20. december. kl. 10.00. Dette vakte vrede hos mange fans, da ikke alle har mulighed for at købe billetter online så tidligt på dagen. Et andet kritikpunkt, der ofte blev nævnt, var, at ikke alle fans havde penge nok tilbage til at købe billetter til en koncert så kort før jul. Andre fans fortryder valget af lokation for Patricia Kellys turné.

En fan kommenterede et Instagram-opslag af de 52-årige: “Berlin blev glemt, først aflysningen og nu ikke længere i turnéplanen for den nye turné. Jeg er helt ked af det og en lille smule vred.”

Hun undskylder over for sine fans

Patricia ser ud til at have bemærket, hvor kede af det nogle fans er. Hun var ikke længe om at komme og postede en undskyldning på sin Instagram-kanal. Heri forklarer hun: “Jeg forstår jeres vrede. Det er lige før jul, du har allerede brugt mange, mange penge på mad og gaver, og så melder jeg en ny turné ud. Det sætter jeg ærlig talt stor pris på!”

Hun fortsætter med at forklare, at hun personligt gerne ville have annonceret turnéen i det nye år. Dette ville dog ikke være muligt i øjeblikket på grund af den anspændte situation. Til sidst beroliger hun de fans, der endnu ikke har kunnet købe billet: ”Du kan stadig købe billetter til mine koncerter næste år. Jeg glæder mig bare til snart at være på turné igen og se hver eneste af jer, der kommer.”

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse