Florian Silbereisen: Aflysning af Show pga. Corona

Florian Silbereisen har været på turné i Tyskland og Østrig med sin “Schlagerfest.XXL” i et par uger. Festfølget ville egentlig stoppe i Krefeld tirsdag – men arrangementet i Nordrhein-Westfalen bliver desværre ikke til noget. Arrangementet måtte aflyses på grund af flere corona-infektioner.

Dårlige nyheder til alle Schlager-fans fra Krefeld og omegn, og hvis der er nogle her fra Danmark der er på en forlænget weekend for at se showet: “Schlagerfest.XXL” med Florian Silbereisen måtte med kort varsel aflyses.

“Der er lige nu nogle coronasmitterde i montage- og nedtagningsmandskabet til arrangementet i Krefeld, som gør det umuligt for stævnet og dermed showet i morgen i Krefeld at forløbe sikkert og gnidningsfrit,” skriver haloperatøren på deres hjemmeside. Der vil ikke være nogen alternativ dato, siger de. Købte billetter kan derfor returneres på billetkontoret.

Florian Silbereisen: Talrige schlagerstjerner ledsager ham

Desværre må fansene i Krefeld undvære deres stjerner. Florian Silbereisen tog adskillige storheder som Thomas Anders, Matthias Reim, Oli.P, Ramon Roselly og Jürgen Drews med på turné i år.

Yderligere arrangementer finder sted i Braunschweig, Nürnberg, München og Wien.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse