Nu taler Florian Silbereisens far

Schlagerbooom 2019
Schlagerbooom 2019

Der er stor glæde i Fischer og Seitel-huset og det forstår man godt. Helene og hendes Thomas venter barn, som hun for nylig officielt bekræftede. Også musikalsk går det for fuld fart med det nye album, der udkommer 15. oktober. Men hvad siger familien egentlig om deres Florian Silbereisen? Nu taler showmesterens far …

Florian Silbereisens far sørger over hende, det er et mærkeligt tilfælde. Et par dage før babybomben sprængte, talte Franz Silbereisen om Helene Fischer i magasinet “Das neue Blatt”. Vidste han allerede noget om hendes graviditet?

Den dag i dag ser Florian Silbereisens far ud til at være ked af, at hans søn og Helene skiltes i 2018. Han siges at have sagt til avisen: ”Det sker tusind gange. Men jeg er selvfølgelig ked af det med Helene”.

Franz Silbereisen glæder sig stadig over hende til “Das neue Blatt”: ”Hun var sådan en dejlig pige. Hun var der ofte, meget nede på jorden, kære, søde. Vi sad i haven, havde det sjovt. Nu er hun væk. Det er synd …” Ligesom mange fans havde han bestemt håbet dengang, at Helene Fischer og Florian Silbereisen en dag ville annoncere barn. De havde jo været sammen i omkring ti år. Men der kom ikke noget ud af det. I stedet delte parret sig i fuldstændig overraskelse.

Allerede i 2012 udtrykte Helene ønsket om en familie, og håbet blev affyret, da hun siges at have fortalt “Freizeit Revyen” om en graviditet i 2012: “Jo, jeg vil have børn. Jeg vil stifte familie.”  Det var klart, at tiden ikke var den rigtige, når alt kommer til alt, havde begge kunstnere travlt professionelt. Men nu går Helens ønske om at få en egen familie i opfyldelse – med akrobaten Thomas Seitel. Vil Florian Silbereisen også blive bevilget det en dag?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse