Anna-Carina Woitschack deler vovede billeder fra sin drømmeferie – “Ville have været skrækslagen”

Hun er en lysende stjerne på schlagermusikkens himmel og begejstrer musikfans med sin sympatiske væremåde. Hun blev nummer otte i RTL-showet “Deutschland sucht den Superstar” i 2011 og udgav sit første album et år senere.

Siden da er Woitschacks karriere taget til i styrke med hitsingler som “Einmal unendlich”, “Mach das nochmal mit mir” og “Tag 1”. Hun tager også sine 120.000 følgere med gennem sin hverdag på sin Instagram-profil. Woitschack tilbringer i øjeblikket solrige dage i Thailand og deler indtryk fra sin drømmeferie med sine fans. Men én ting bekymrer nu hendes følgere.

Anna-Carina Woitschack sigter højt

Anna-Carina Woitschack tilbringer de første dage af det nye år på Thailands drømmestrande. Hun deler videoer med sine følgere, hvor hun elegant slentrer langs stranden og nipper til vand fra friske kokosnødder. Hendes seneste Instagram-optagelse viser Woitschack på en udforskningstur for at beundre de lokale seværdigheder. Turen fortsatte til sidst på en scooter, og hun indrømmer: “Jeg må sige, at jeg var virkelig bange i starten, men nu elsker jeg det helt vildt.” Woitschack gør bestemt en god figur på køretøjet.

Derefter tager Woitschack til den såkaldte “Overlap Stone”, et af de smukkeste udsigtspunkter på Koh Samui. Sangeren poserer for kameraet på en gangbro i en skræmmende højde. Derefter går Woitschack langs kanten af klippen – lige på skrænten af en klippe! Hun nyder udsigten i fulde drag, selv om det går stejlt nedad lige for hendes fødder. “DSDS”-stjernen ser ikke ud til at have højdeskræk.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af – (@anna.carina.woitschack)

Bekymrede ord fra fansene

Anna-Carina Woitschacks fanskare er begejstret for de solrige billeder, som deres idol dagligt deler på sin Instagram-profil. Men Anna-Carinas seneste klatreeventyr har gjort nogle af hendes følgere bekymrede. En følger kommenterede hendes video med ordene: “Jeg ville gå i panik ved nogle af dine klatreeventyr. Jeg ville være rædselsslagen for at falde ned” og en anden fan tilføjede: “Det ser farligt ud!” Heldigvis viser de seneste billeder af musikeren, at hun overlevede klatreturen uskadt.

Anna-Carina Woitschack vender sikkert tilbage til Tyskland om et par dage, solbrændt og fuld af energi. Hun har garanteret en overraskelse eller to på lager til sine fans i det nye år.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse