Nu bliver det alt for meget for ham

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Schlagersangerne Karsten Walter og Marina Marx viser sig jævnligt seriøst forelskede på Instagram. Men parret får tilsyneladende ofte meget had for dette. Karsten Walter får nu luftet sin vrede på Instagram.

Kærligheden mellem Karsten Walter og Marina Marx har været officiel siden starten af ​​året. Ved SchlagerOlymp annoncerede de, at de er et par. De to er ovenud glade, og det burde alle også se. Parret lægger ofte billeder og videoer, hvor de ser er forelsket ud, på Instagram. De dukker op kyssende og nusser i mange af deres opslag, og de fleste af deres fans er glade for det unge par. Men ikke alle reaktioner er konsekvent positive. Marina og Karsten siges også at modtage en masse hadebeskeder.

Grimme hadebeskeder dagligt

Ifølge “Extratipp” skulle det nu være blevet for meget for Karsten Walter. I hans Instagram-historie postede han en af ​​de mange dårlige beskeder og skriver: “Vi kæmper med nyheder som denne hver dag. Uforståelig.”

Parret siges jævnligt at have modtaget fornærmelser og ondsindede beskyldninger. Det vil helt sikkert lægge pres på de tos kærlighed. Trods den grimme nyhed forholder Karsten Walter sig i ro og skriver: “Vær søde ved hinanden – især i disse tider”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse