Nik P.: På trods af megahittet kendte Andrea Berg ham ikke!

Nick hvem? Andrea Bergs tanker kunne have været sådan i slutningen af ​​90’erne, da hun så Nik P. på scenen for første gang. Mere end 20 år og utallige hits senere kan han kun smile af det, som han afslørede i anledning af Andrea Bergs 30 års scenejubilæum.

Det første møde mellem Nik P. og Andrea Berg giver stadig den dag i dag et smil på læben hos ham. På det tidspunkt vidste Andrea ikke, hvem hun så på: ”Jeg kan godt huske, hvordan Andrea og jeg mødtes. Det var i 1998 eller 1999 ved en forestilling i Sydtyrol. Jeg var på scenen, og Andrea fulgte min optræden. Efter det kom hun til mig og sagde: ‘Mand, hvem er du? Men du laver en fantastisk musik, hvorfor kender jeg dig ikke?’.” Jeg syntes, det var så sjovt på det tidspunkt, den måde hun nærmede sig mig på.”

Et møde af en særlig art, fordi mellem de to, der allerede på det tidspunkt havde hver sit tysksprogede århundredes hit. “Ein Stern, der deinen Namen trägt” blev udgivet på hans album “Mit dir” (dog ikke i succes versionen med DJ Ötzi, som først skulle storme hitlisterne i 2007), og den tyske powerkvinde voksede et tæt venskab, som Nik P. afslører yderligere: ”Siden har vi haft et venskab, som man sjældent finder i branchen. Andrea og hendes mand Uli er blevet meget kære for mig, og jeg er altid glad, når vi mødes.”

Foto: Teddy brogaard – Nik P. ved Heimspiel 2014

Særlig duet til 30 års jubilæet

Så det er ikke overraskende, at “Ein Stern, der deinen Namen trägt”-tolken nu også får den store ære at støtte Andrea Berg på hendes “30 års” jubilæumsturné. En stor ære for den 60-årige:

”Jeg blev meget glad, da Andrea ringede til mig og spurgte, om jeg ville synge et af hendes store hits som duet med hende. Har altid godt kunne lide titlen ‘Jung, verliebt und frei”. At synge den sammen med Andrea på hendes særlige scenejubilæum er prikken over i’et for mig personligt og en meget, meget stor ære.”

Han har selvfølgelig også et par gode ønsker klar til sin nære ven: “Jeg ønsker, at Andrea bliver, som hun er: en varm og venlig person. Alt, hvad hun gør, gør hun på en yderst professionel måde og med utrolig meget følelse og hjerte. Jeg håber, at hun holder sig sund, og at Andrea vil fortsætte med at følge os gennem livet med fantastisk musik i fremtiden.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse