Nicole om sin kræftsygdom: “Jeg er et levende bevis på, at det ikke er en dødsdom”

Det var et meget specielt øjeblik: Nicole optrådte live på tv for første gang efter at have overlevet brystkræft i “Das Große Schlagercomeback 2022”. ESC-legenden har tilsyneladende overlevet den alvorlige sygdom godt og er nu sikker på fremtiden. I interviewet opmuntrede hun folk og gav dybtfølte råd.

Nicole: Hun har DET hjertelige råd til folk

I et interview med “Meine Schlagerwelt” viste Nicole sig som en stærk kvinde og havde vigtige råd til alle køn: “Tiden er enten din største ven eller din største fjende. I dette tilfælde er tiden din største fjende. Man bør virkelig tage sine forholdsregler, ikke spilde det. Jo tidligere du genkender noget som dette, jo større er chancerne for helbredelse. Det ved vi alle.”

Positiv tænkning hjælper

Hun gjorde det klart: “Jeg er et levende bevis på, at det ikke er en dødsdom. Med håb, kampgejst og en positiv indstilling afspejles dette i din psyke og din krop. Hvis du har mennesker omkring dig, som altid støtter dig, som hepper dig på denne svære vej som en maratonløber, til at blive ved med at løbe og ikke give op, så når du toppen. Det var det samme for mig.” Med disse ord kunne Nicole have hjulpet mange mennesker. Fordi mange ser op til så store personligheder. Hvor populær hun er, blev allerede vist i april i Den Dominikanske Republik, hvor Nicole optrådte for første gang efter sin sygdom og blev fejret, så hun fik tårer i øjnene .

Store planer efter at have overlevet kræft

I hendes mørkeste time af livet var hun i stand til at stole på en masse opbakning. Overraskende nok var hele Nicoles hjemby tavs!  Og hendes venner efterkom også hendes ønske om hemmeligholdelse om sygdommen. “Ingen havde rigtig mistanke om noget på grund af Corona. Det var altid min undskyldning for ikke at gå nogen steder og undgå kontakter.” Heldigvis optræder den 57-årige nu offentligt igen og kan skabe overskrifter med nyheder om ny musik – Nicoles nye album udkommer til efteråret .

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse