Nicole: “De har ikke lært noget af deres fejl”

Situationen i Europa er vanskelig i øjeblikket. Ukraine-krigen udløst af Vladimir Putin raser stadig, vidtrækkende konsekvenser hober sig op. Dyr benzin var kun begyndelsen – til vinter er der også risiko for, at gas bliver knap her i europa. Dette vedrører også schlagersangerinde Nicole, som sendte et klart budskab om fred på “Immer wieder sonntags”.

Stående ovationer ved “Immer wieder sonntags”

Efter introduktionen af ​​Stefan Mross blev melodien fra “Ein bisschen Frieden” spillet i den nye Europa-Park Arena, mens tilskuerne klappede for Nicole. Efter lang tid var Nicole gæst i Rust for første gang i søndags. Hun fandt så ærlige ord om sin hymne i en snak med Mross: “Du kan se, at en sang som denne aldrig mister sin aktualitet. I den nuværende politiske situation ønsker vi alle mere end lidt fred, gør vi ikke?”

Nicole: “De har ikke lært noget af deres fejl”

Moderatoren var enig med hende og synes, det er slemt, at lidt tilsyneladende har ændret sig 40 år senere. Nicole svarede indforstået: ”De har ikke lært noget af fejlene, og de kommer faktisk længere og længere væk fra fred.”  Klare ord fra Nicole, som appellerede til Vladimir Putin om fred ved sin første optræden efter kræftsygdom.

Nicole er glad for sit comeback på scenen

Stefan Mross spurgte naturligvis også om sin Nicoles aktuelle helbredstilstand. “Jeg har det godt igen, jeg er tilbage fra en meget lang tur,” forklarede Nicole. Hun tilføjede til store klapsalver: “Jeg er utrolig glad for at kunne være tilbage på scenen i dag for at optræde foran et publikum igen”. Ingen tvivl om, Nicole ser fremad og vil snart udgive sit nye album.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER