Nicole: Hun har snydt døden tre gange

Foto: Telamon / Nikolaj_Georgiew

De fleste af hendes sange handler om Tro, Håb og Kærlighed. Men der er også dem, der adresserer sorg og tab – og endda døden. Et emne, som Nicole selv kom meget tættere på, end hun gerne ville. Fordi hun var tæt på døden tre gange, hver gang hvor hun knap undslap en katastrofe.

Den første skæbnesvangre dag var d. 28. august 1988. Nicoles mand Winfried ønsker virkelig at besøge det militære flyshow i Ramstein, men der sker en kæmpe ulykke og 70 mennesker bliver dræbt af tre akrobat-fly. Nicole havde ikke en god fornemmelse og bevidst nægter at tager dertil. “Jeg kunne bare ikke lide at tage derhen, jeg forsvarede mig med alt,” siger hun i et interview med “Schlager Radio B2”. Hendes mand gav sig endelig og gik i stedet en tur med hende i parken. Det er meget muligt, at denne beslutning reddede hans og Nicoles liv.

I december 2004 overvåger en højere magt Nicole for anden gang. På det tidspunkt planlagde hun faktisk en tur til Thailand, men i sidste øjeblik beslutter hun anderledes: “Jeg ville gerne derhen, jeg havde allerede alle brochurer derhjemme,” siger hun. Men så overtaler en bekendt hende til at flyve til Cape Town i stedet. Tusinder af mennesker dør i Thailand, mens hun er på ferie i Sydafrika, inklusive mange tyske turister under den ødelæggende tsunami katastrofe.

Nicole undgår døden igen, da hendes bil kører af autobanen i kraftig regn for et par år siden. ”Vi blev skudt ud af banen og katapulteret tilbage på autobanen,” siger hun. “Der drejede bilen igen og stoppede mirakuløst i kørselsretningen” Mens bagagen blev smidt ud af bagagerummet, fik hun kun et blå mærke på knæet og måtte bære en skinne, når hun optrådte om aftenen, ifølge Nicole.

Disse oplevelser former hende den dag i dag: “Hvis jeg hopper fra døden tre gange på et par år, så ved jeg: Der skal være nogen, der tager sig af mig!” Hun er utrolig taknemmelig for Gud, siger hun. Og afslører, at hun i dag før hver større rejse går til en kirke for at bede. Vi ønsker hende, at Gud – og hendes skytsengel – fortsætter med at passe godt på hende!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x