Nicole om sin brystkræft

Foto: Telamon / Nikolaj_Georgiew

Nicole som i dag er nået 57 år, har brystkræft. Det har hun nu offentliggjort via Instagram. “Kun dem, der går gennem lange tunnel ved, hvor højt solen står…”, skriver hun om sit nuværende bidrag og forklarer: “I december 2020 måtte jeg pludselig og uventet starte en tur, som jeg bestemt ikke havde booket.” Med det mener Nicole chokdiagnosen brystkræft.

“En lang, mørk tunnel strakte sig foran mig,” fortsætter Nicole og forklarer: “De få, der kendte til denne tur, holdt den for sig selv på mit ønske, for jeg ville ikke have nogen medlidenhed.” For Nicole blev det faktum, at intet om hendes sygdom faktisk blev offentliggjort, til et mirakel.

Men Nicole kæmpede og gav ikke op: “Efter 16 måneder, præget af frygt og tvivl, men også håb og selvtillid, står jeg endelig ved udgangen” understreger Nicole og forklarer også: “En lang tør periode er bag mig, og jeg er taknemmelig for alle mine kære, der blev ved med at ‘heppe’ på mig undervejs som en maratonløber, til at blive ved med at løbe. Uden jer er jeg måske stadig på vejen, eller jeg kunne være faret vild.”

Kampen var det værd, og Nicole er fortrøstningsfuld: “Jeg smider nu ballasten, ser ikke længere rundt, men nyder udsigten i det fjerne foran mig. Solen omfavner mig igen, dens varme tørrer nu alle tårer, selv den dem, der ikke blev fældet, og jeg siger stille, men bestemt og uendeligt stolt til mig selv: ‘Pige, du gjorde det!'”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af NICOLE (@nicole__official__)

“Pludselig var jeg skaldet”

Nicole forklarede til “Bild”, at hun skyldte corona-pandemien, at kræften overhovedet blev opdaget. Hun ønskede faktisk at flyve til Cape Town med sin mand i december 2020. De to besluttede så “at blive hjemme, at renovere deres hus, at tage udskudte lægebesøg.”

Ved en sådan aftale blev to ondartede tumorer opdaget i hendes højre bryst, som “var små, men aggressive,” sagde Nicole. Hun blev opereret og startede med kemoterapi i januar 2021. “Hele mit liv har jeg haft langt hår, og pludselig var jeg skaldet. Det var hårdt,” understregede hun også. For denne gang bar hun en paryk. På Instagram-billedet viser Nicole sit eget hår igen.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse