Nedtælling til Schlagerbooom 2018 er startet

Kilde: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Det legendariske Schlagerbooom plejer at være begivenheden for året, det afholdes i Dortmund Westfalenhalle og Florian Silbereisen inviterer dig med til denne mega-schlager fest.

10.000 festgæster vil der være, og sammen med Florian Silbereisen og de mange forventede schlagerstjerner, gør de schlager midten af det spektakulære tv-show, der udsendes derfra. Det er en fælles produktion af ARD, ORF og SRG i samarbejde med Jürgens TV.

Forsalget er startet

Florian Silbereisen roser schlagerbooom som følger: “Hvis man ser på Youtube’s videoer fra Schlagerbooom 2016 eller 2017, vil man straks se: Schlagerbooom fejrer schlager som det aldrig har været fejret i et stort tv-show! Denne stemning er bare unik! Vi måtte vente et år. Nu røber han det endelig: Nedtællingen til mega-Schlagerfest i den legendariske Dortmund Westfalenhalle! ”

Den internationale schlagerfestival

Allerede sidste år var schlagerboom international og bragte international stil med stjerner som Bonnie Tyler og David Hasselhoff i Ruhr-området.

I år er schlagersangen “Das internationale Schlagerfest” og foreslår, at endnu flere internationale schlagerhandlinger tilbydes.

Vi er nysgerrige. afholdes d. 20. Oktober 2018

Kilde: Schlager.de

Billetter kan købes her: Schlagerbooom 2018

Det skal du læse