Nazistisk sammenligning på TV

Foto: MDR/ARD/Jürgens TV/Dominik Beckmann

Florian Silbereisen fortryller jævnligt tv-seerne med sin sympatiske facon. Men entertaineren skulle sikkert have bestået latteren onsdag aften. En chokerende nazistisk skandale kom rundt i et show sent på aftenen.

TV Total er tilbage! I stedet for Stefan Raab sidder komikeren Sebastian Pufpaff nu på det berømte “Nippelboard”. Næsten tre millioner mennesker så den nye udgave onsdag. En stor succes for de ansvarlige og for ProSieben. På typisk TV Total-manér trak Sebastian Pufpaff på tv-branchen. Den 45-årige gjorde blandt andet grin med “Wetten, dass..?”-comebacket. Han forsøgte endda at forstyrre showets prøver i lørdags.

“Schlagerbooom” blev omtalt som en epidemi. Men Florian Silbereisen fik også fedtet ordentligt af. Fuffpaff spurgte sig selv: “Hvad er der sket i de sidste fem år? Vi havde to amerikanske valg, to føderale valg, flere EM’er og verdensmesterskaber – og desværre også den største epidemi i menneskehedens historie: Schlagerbooomet med Florian Silbereisen.” Sikke et voldsomt slag..

Han ville bare fejre

Men det var ikke alt: Sebastian Puffpaff gik lidt senere med en sketch. For et par uger siden fejrede Florian Silbereisen tilbagekomsten af ​​sit show “Schlagerbooom”. På det tidspunkt varmede entertaineren publikum op i Dortmunds Westfalenhalle med disse ord: “Dortmund! Vil du fejre schlageren igen efter to års pause, da det kun fejres ved Schlagerbooomet?”

TV Total: Nazistisk tale misbrugt

Kort efter viste TV Total-direktøren et skandaløst uddrag: Man så en tale af Joseph Goebbels. Som leder af Rigspropagandaen var Adolf Hitlers højre hånd. I 1943 ville han sværge det tyske folk, der næsten var blevet besejret i Anden Verdenskrig, til “total krig”.

TV Total-lederne dækkede talen fra Berlin Sports Palace med “Schlagerbooom” – Introduktion af Florian Silbereisen. Er denne nazistiske sammenligning stadig satire? Det bliver interessant at se, om Silbereisen vil reagere på denne skandale.

Kilde: Schlager.de

(Vi finder dette direkte usmageligt, og intet kan eller bør sammenlignes med de grusomheder der skete dengang … red)  Hvad mener I?

Det skal du læse