Næste Feste-show i marts?

Foto: MDR/ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Hvornår er det næste officielle feste-show med Florian Silbereisen? Nogle fans har stillet dette spørgsmål i lang tid, fordi der endnu ikke er annonceret nogen udsendelsesdato. Det sidste show blev sendt den 15. januar.

I stedet for de årlige “Schlagerchampions” var der erstatnings showet “Die schönsten Schlagerüberraschungen aller Zeiten!” Som navnet antyder, var det en best-of af tidligere shows med mange højdepunkter. Men kommer det første store show snart?

Semino Rossi udsætter albummet

Florian Silbereisen kan i øjeblikket opleves på RTL hver lørdag aften i castingshowet “Deutschland sucht den Superstar”. Men da programmerne stadig er optaget op til de store liveshows, kunne et feste-show stadig finde sted samtidig.

Der var første rygter, efter Semino Rossi udsatte sit nye album “Heute hab ich Zeit für dich” med to uger fra 4. marts til 18. marts. Mange snakkede om det var en indikation på, at der ville være et show med Florian Silbereisen den 19. marts. Singleudgivelser eller nye albums er ofte planlagt omkring et Silbereisen-show. Nu taler en anden detalje for det.

ARD-program planen er fast

Hvis man ser på ARD-program planen, levner den 19. marts plads til spekulationer. Den 5. marts vises “Hirschhausens Quiz des Menschen” med gæster som Michael Patrick Kelly og Wayne Carpendale. Den 12. marts er aftenen også fast planlagt med det populære show “Klein gegen Groß – Das unglaubliche Duell” med værten Kai Pflaume. To spillefilm er blevet annonceret til 19. marts.

Upræcise programoplysninger for 19. marts

Det mærkelige er, at der ikke er detaljer om nogen af ​​filmene i dag. Hverken et navn eller en beskrivelse af filmen. Programmet fortsætter klokken 23.15. Feste-showene fortsætter traditionelt indtil senest kl. 23.30.

Så det kunne sagtens tænkes, at spillefilmene bliver erstattet af et show med Florian Silbereisen. Det ville igen forklare, hvorfor Semino Rossis pladeselskab besluttede at skubbe albummet to uger. Vi er nysgerrige og følger med!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse