Mobbet af mine egne venner!

Foto: Heimat2050

Nykommeren Eric Philippi vandt publikums hjerter ved “Schlagerchallenge.2021”. Det er svært at forestille sig, at den sympatiske sanger gik gennem helvede i løbet af sin skoletid. Han blev offer for mobning!

Eric Philippi blev forrådt af venner og når Eric Philippi er gæst i podcasten “Aber bitte mit Schlager”, bliver han spurgt, om mobning nogensinde har været et problem i hans liv. Den unge tilflytteres svar er overraskende, for der var en gang i hans liv, hvor han led af mobbeangreb fra sine klassekammerater.

”Jeg må være ærlig, jeg havde en tid i mit liv, hvor mobning var et meget stort problem. Så hvordan folk håndterede det, da jeg sagde ‘Nu laver jeg kun musik på fuld tid, og jeg vil stå på en scene’. Fra det øjeblik var der rigtig mange – herunder venner, som jeg desværre måtte finde ud af senere – også vendte sig imod mig. I hvert fald udadtil … “

Eric Philippi: “Stadig ikke inden for rækkevidde for mig”

Eric Philippi fortæller i podcasten, at det ikke kun var verbale angreb på ham selv. Især på Internettet var han offer for forskellige hadangreb:

”Der var virkelig ekstreme mobningssider. Så det startede på Facebook dengang, hvor folk virkelig gjorde grin med mig på den værst tænkelige måde. Der blev lavet der fotomontager. Hundredvis af ting … Desværre fra selv fra mit eget miljø. Så stadig ikke inden for min rækkevidde, desværre.”

Eric Philippi kæmper for mobbeofre

Den dag i dag er det svært for Eric Philippi at forstå, at folk bruger sådanne metoder til mobning bare for at såre andre. Imidlertid har han selv lært at bearbejde det, han har oplevet halvvejs: ”Det er en skam, at folk er i stand til at gøre det. Men en meget lærerig tid for mig, fordi jeg har lært at håndtere det. Og også for at opmuntre andre mennesker! “

I dag støtter Eric Philippi andre ofre for mobning. Et vigtigt emne, der også skal have stor opmærksomhed i fremtiden!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse