“Mit hjerte bløder og min sjæl skriger”

Foto: SWR

Krigen i Ukraine fortsætter med at ryste verden. Flere og flere schlagerstjerner gør opmærksom på donationer eller bistandsprojekter eller er endda aktivt involveret. Schlager-dronningen Andrea Berg er også engageret i Ukraines befolkning.

På sine sociale mediekanaler delte Andrea en video, der viser jorden og en fredsdue. Dette blev akkompagneret af hendes sang “Lieber Gott”, som hun præsenterede for første gang i 2011 på albummet “Abenteuer”. Der var Dieter Bohlen også involveret i dengang.

Til videoen skriver Andrea: “Hele ugen pakkede vi, skabte kontakter, støttede transporter, donerede penge, forberedte lejligheder til flygtninge…” og videre: “Vi planlægger i øjeblikket med ‘Wiege’-netværket at tage imod alvorligt syge børn, hvis behandling ikke længere er mulig i Ukraine, og meget, meget mere.”

En stor indsats fra den inderlige kunstner. Begivenhederne i Ukraine er meget tæt på hende, som hendes yderligere ord understreger: ”Det er bare en desperat dråbe i spanden, og jeg er sikker på, at du ligesom jeg føler dig frygtelig magtesløs og hjælpeløs. Mit hjerte bløder og min sjæl skriger. Mine tanker og sympati går til alle dem, der risikerer at miste deres hjem, deres kære, deres liv i denne forfærdelige tid med krig og undertrykkelse.”

Hun spørger sig selv: “Hvorfor? For hvad? Så meningsløst…” og appellerer til menneskelighed og næstekærlighed.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse