Michelles datter Marie gør et stort regnskab op!

Til alle, der hader! Det er ikke så let at være i ens forældres “berømmelse”: Hvis du har en berømt forælder, kan livet være ret svært og vise en helt anden side…

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Marie Reim (@mariereim_official)

Hun henvender sig til sine “haters”!

Marie Reim bliver voldsomt kritiseret på nettet og er blevet kritiseret mange gange. For eksempel er hendes tatoveringer absolut ikke tiltalende, eller der er blevet brokket sig over hendes makeup. Nu kæmper den smukke sangerinde tilbage

Gør hvad der er godt for dig, hvad der får dig til at føle dig godt! Du skal finde dig selv smuk – og ikke din nabo, pizzabuddet eller andre brugere af de sociale medier. Instagram skal ligesom andre platforme være et “sted”, hvor du kan følge det, du kan lide. Deling af ting, du kan lide. Ikke for at sprede had eller rygter.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Marie Reim (@mariereim_official)

Bare fordi folk føler sig godt tilpas i deres egen hud, er smukke eller har makeup på (eller hvad det nu er) – de er selvfølgelig altid direkte falske,” skriver Marie på Instagram. Og videre: “Er nogle derude jaloux, eller er du bare utilfreds med dig selv?

Marie har sit hjerte på rette sted…

Maries fans er 100 procent enige med hende: “Sande ord. De er utilfredse med sig selv. Jeg er en kvinde med et handicap og bruger derfor kørestol. Jeg nyder mit liv, jeg kan godt lide at gå til begivenheder. Det, jeg vil sige, er, at dem, der er utilfredse, skal gøre, hvad de gør med deres liv,« skriver hendes største fan.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse