Marie Reim med et hensynsløs opgør med sin eks

Marie Reim lægger ikke fingrene imellem. Nu vækker et pikant, offentligt opgør med hendes eks opsigt. Men hvem har Marie Reim arvet sit mod fra? Hendes mor, schlagerstjernen Michelle og hendes far schlagerstjernen Matthias Reim, er også kendt for at være åbenmundede. Marie Reims mor afslørede for nylig et usædvanligt ærligt kig ind i sit hjerte. Og hendes datter? Hun har netop udgivet sin nye single »Warum bist du so dumm?« (Hvorfor er du så dum?). Og linjerne har det hele. Hun synger blandt andet “For du kunne kysse mig, tage fat i mig og kysse mig. Hvad er dit problem?” To pikante sætninger, der afslører samværsproblemet mellem hende og hendes eks.

Marie Reim missede også de store mål

I et interview med avisen »Express« svarer Marie på spørgsmålet om, hvad hendes ekskæreste gjorde forkert: »Han manglede simpelthen motivation til alt. Hvis du giver så meget af dig selv i et partnerskab, og den anden person ikke har nogen vilje, ingen ønsketænkning og ingen store mål, så er forholdet tilsvarende slapt.” Av!

Marie Reim fortsætter: »På et tidspunkt fik jeg en fornemmelse af, at jeg var den eneste, der var kreativ, når det kom til at bo sammen.« Hun må have talt med sin producer Tim Peters om dette dårlige forhold. Marie Reim sagde til ham: »Han forstår det bare ikke, han er bare for dum. Pludselig var titlen født.”

Marie Reim gør en hemmelighed ud af sin nye mand

Kapitlet er lukket, Marie Reim har været forelsket igen i et par måneder nu. Og sådan lyder det, når Marie Reim føler, at hun har mødt Mr Right: »Jeg er meget lykkelig nu. Det stopper heller ikke.” Hun bliver konstant overrasket, han laver mad til hende og er romantisk kærlig. Marie Reim: »Jeg vidste ikke engang, at jeg var til så meget kitsch, som i kærlighedsfilm og romaner. Men jeg må indrømme, at jeg nyder det. Sådan noget holder simpelthen bedre.”

Marie Reim vil ikke afsløre, hvem denne mand er. Kun så meget: Han er ikke berømt. Marie Reim: »Jeg tror, det er lige meget. Vi er alle sammen allerede i rampelyset i vores familie.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse