Meine Schlagerwelt med Ross Antony 03-03-2017

I fredags havde Ross Antony sit show på MDR, og det var første gang vi så det, underligt nok. Men vi blev positiv overrasket, for det var da noget af det bedste show vi længe har set. Det er ikke lige så flot som Florians show, men der er langt mere musik og langt mindre snak. Ligesom vi kan lide det.

Showet var spækket med stjerner, og det var Klubbb3 der lagde ud med deres store hit ”Jetz ist recht” i en lidt udvidet version. Den var publikum med på og de dannede kæden som der snart er tradition for, i schlager shows. Op på scenen, imellem kunstnerne og ned igen, for til sidst at takke alle 3 i Klubbb3. Vi syntes dog, på trods af alt den succes som de har fået, at Florian skulle lade være med at synge. Det er tydeligt at han er meget anstrengt og en egentlig sangstemme har han ikke. Efterfølgende så snakker Ross Antony lidt med dem.

Så går det ellers godt i gang igen, for nu er det DJ Ötzi og Nik P. der var på scenen, og det var med deres monster hit, Geboren zu dich zu liben” , og de er væk igen. Men Ross Antony er røget i baren, hvor han fortæller lidt om sin ferie tiL Australien, og han vil have bartenderen til at lave en eksotisk drinks, som han fik på sin ferie.

Power damer Matie Kelly var klar på scenen til at give hendes hit ”Sieben libe für dich”, da nummeret var slut sang hun videre og vil have publikum til at synge med. Det lykkedes til dels, men hun var ekstrem forpustet. Så vores mening var at hun nok ikke skulle have gjort sådanne.

Ross snakkede også med hende, og her fortalte hun at Roland Kaiser, var som en mentor for hendes. Derefter fik hun en af Ross’s drinks, men den var åbenbart ikke stærk nok, for hun bad om at få mere vodka i.

Feuerherz er Tysklands nye svar på et boyband, og det kunne også høre iblandt de kvindelige publikummer, som hvinede. De gav deres seneste hit ” Genau Wie Du”. Da de var færdige med nummeret, blev der hvinet igen, og det tog Ross lidt gas på for han hvinede med.

De blev præsenteret for en lokal delikates se fra Australien, brød og græshopper, de spist dog en hver, også Ross.

Så blev det Beatrice Egli der gav hendes nyeste hit ” Feidelight”, men hun gave også nummeret ”Wo sind alles die Romeos” og spurgte efter dem ibland publikum. Beatrice og Ross gik bagefter i baren, hvor Beatrice bestilte en drinks. De snakkede lidt om hendes nye video, hvor Beatrice jo er ganske let påklædt. Beatrice fortalte at den var blevet optaget i Dubai, og at der var frygteligt varmt under optagelserne.

Andy Borg var også gæst, og gav nummeret ”Adios amore”. Der blev ikke snakket så meget med Andy Borg, men en af tilskuerne blev taget op på scenen og skulle konkurrere imod Andy Borg, hvor de fik lov at høre 1-2 sekunder af et nummer og det skulle så gætte det hurtigst. Andy Borg vandt.

De næste gæster var Søstrene Hoffmann, som var oplagte og gav nummeret ”100.000 Volt” og så var de væk igen.

De næste kunstnere var Amigos, med deres nummer ”Wie ein feuerverk”. Vi skrev en artikel for nydelig om at de stoppede i 2018. Dette viste sig at være usandt og at deres facebook konto var blevet hacket, lige som en del andre tyske kunstners. De fortalte over 2 is kolde øl.at de ingen planer har om at stoppe, så fans kunne være ganske rolige, de kommer med meget mere musik endnu. De fortalte også de kunne takke Andy Borg for den stor del af deres succes. Andy stod bagved og så både stolt og forlegen ud.

Sarah Schiffer sang ”Startbereit” og derefter blev der snakket om hvor meget hun elsker at synge. Herefter er March Piercher i gang med et godt gammelt nummer fra 1963 af Cliff Richard ”Roten Rosen”  efterfulgt af Les Humpry singers med nummeret ”Fresh Cool”.

Klubbb3 kom på scenen igen og gav nummeret ”Das leben tanzt sirtaki” – Ross Antony laver igen fis, og falder på knæ og tilbeder dem. Klubbb3 fortæller at de har det rigtigt sjovt når de er sammen, hvad enten de laver musik, er på tour eller på scenen. Det synes Ross at vide, for han udsætter dem for en lille konkurrencer hvor de skal stable store pastarør, så hurtigt som muligt. Mark vandt denne lille dyst.

Herefter præsentere Klubbb3 showets sidste sang, som selvfølgelig er med Ross Antony med nummeret “Freunde mach dich stark” alt imens han danser rundt mellem publikum.

Billeder: ARD Foto.de

Det var fredagens show, som vi i den grad nød. Der var masser af god musik, ikke så meget snik snak. Korte og fattede interviews, her var musik sat i fokus. Vi giver showet 5 ud af 5 stjerner. Hvad er jeres mening ?

Det skal du læse