Med “Can’t Take My Eyes Off Of You” kommer en ny single i den “rigtige DJ Ötzi -stil”

Foto: DJ Ötzi – Pressebilder 2021 / Universal-music.de

Efter at have præsenteret “Der Moment”, en af ​​de mange nye og originale kompositioner, der vil spille en helt central rolle på hans næste album, gør DJ Ötzi det klart med sin nye single, at han stadig har den ultimative evne til at genfortolke klassikere: Aldrig før har det lydt så eksplosivt og iørefaldende, så euforisk og dansbart!

I mellemtiden endda brugt af NASA som bryllupsdagsserenade i rummet, bringer DJ Ötzi nu den tidløse melodi ind i sit helt eget univers: “I så fald fik jeg lov til at redigere en eksisterende sang igen”, siger østrigeren glad, der taler om den “rigtige DJ Ötzi-stil” i samme åndedrag og fortæller strålende om “det fede messingafsnit og det seje arrangement”.

You’re just too good to be true
Can’t take my eyes off of you
You’d be like heaven to touch
I wanna hold you so much…

Mens det første vers i første omgang forbliver på jorden og stiger yderligere med hver linje, bryder denne lethed endelig igennem, og alt tager fart, så snart takten starter: Kærlighedsballade møder dansegulv, sådan lyder det med DJ Ötzi!

Mens han sagde ”Yes! Come on!” starter endelig det næste niveau, han åbner endelig de ekspansive synthesizerlyde igen, halverer derefter tempoet igen kort før målstregen for at få spændingsbuen til det sidste omdømme til at se endnu mere åbenlys ud – det er præcis sådan det lyder, den ”rigtige DJ Ötzi -stil”.

”Vejen til at blive entertainer og sanger blev ikke kortlagt for ham. Han måtte gå gennem dybe dale og over høje toppe for at finde ham, ”lyder det i den officielle meddelelse om hans biografi“ Lifestyle ”, der udkommer omkring samme tid som det nye album i efteråret 2021. Den fortæller meget detaljeret historien om Gerhard Friedle fra St. Johann in Tirol, der med succes har videregivet sin positive energi til fans siden slutningen af ​​halvfemserne.

Det hele startede i 1999 med det iørefaldende hit “Anton aus Tirol”, som skulle efterfølges af salg i de tocifrede millioner: Nogle gange gik “Hey Baby” til toppen rundt om i verden, så var det “Ein Stern (… der deinen Namen trägt)”, som bragte ham flere nye plader. Først i 2019 var DJ Ötzi i stand til at placere jubilæumsalbummet “20 Jahre DJ Ötzi – Party ohne Ende” i top 5 i hele den tysktalende region (DE 3, AT 2, CH 4).

“Hvad der sker på dette album er ægte – og derfor ikke kun fornuftigt, men frem for alt meget sjovt!”, Siger Gerhard om det kommende album “Sei du selbst – Party 2.0”, om det næste udvalg af nyfortolkninger kommer også gang på gang som sangskriver og fuldblodsmusiker.

Med den nye single “Can’t Take My Eyes Off Of You” er den ekstremt funderede hitmager fra Ötztal, der snart kan fejre sit 20 bryllupsdag efter sit 20 -års jubilæum, officielt på vej mod sit “mest personlige album nogensinde”: “Sei du selbst – Party 2.0”, som også vil være tilgængelig som en begrænset fanboks, kommer den 1. oktober 2021.

Kilde: Stadlpost.at

Bestil det her: Sei Du Selbst-Party 2.0

Bestil her: Sei Du Selbst-Party 2.0 Fanbox LIMITIERT

Det skal du læse