Matthias Reim var der ikke, da hans barn blev født

Foto: Semmel.de

Matthias Reim og Christin Stark er blevet forældre. Den 31. marts blev deres første barn sammen født, en lille datter. For popsangeren er det allerede det syvende barn, for hans kone var det den første graviditet. I et interview med “BR Schlager” fortalte den stolte far om fødslen af ​​lille Zoe og afslørede også, at han ikke selv var på fødegangen. Og med en god grund…

Fødslen af ​​et barn er nok et af de smukkeste øjeblikke for forældrene. Ikke desto mindre er sådan en fødsel naturligvis ingen picnic. Matthias Reim ville være blevet slået ud af sokkerne ved dette øjeblik – i ordets bedste betydning. Og så tilstod han på forhånd over for sin kone: “Når jeg ser dig lide, falder jeg bare til siden. Det kan jeg ikke!” sagde Matthias.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Christin Stark (@christin_stark)

Christin viste forståelse og frarådede ham at være på fødegangen. Men Matthias var ikke langt væk. Og så holdt Matthias vagt foran døren. Christin Stark er “en glad mor, der kommer sig hurtigt og er utrolig modig,” understregede han.

Efter fødslen jokede Matthias: “Hun har dit udseende, men – jeg så hendes øjne kort – intelligensen er fra mig” og tilføjede så hurtigt: “Nej, virkelig, mor ser også godt ud!”  Matthias glæder sig til endelig at kunne tage hjem med sin kone og datter.

Og så sagde den glade far: “Huset er forberedt, vi har forberedt alt. Vi er spændte, men vi har virkelig sådan en lille, smuk stjerne. Jeg havde aldrig troet, at jeg kunne blive så, så følelsesladet igen.”

Ikke desto mindre tillod Matthias Reim sig ikke en pause. Og så var han tilbage på scenen igen. Ved “Schlagernacht des Jahres” i München annoncerede han stolt til sine fans: “Den lille er en af ​​de smukkeste skabninger, jeg nogensinde har set i verden.”

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse