Matthias Reim: Skal han være far igen?

I de sidste par årtier har Matthias Reim spillet en nøglerolle i rock i den tyske Schlager. Da “Verdammt, ich lieb dich” var nummer et på hitlisterne i flere uger i 1990, var det hans store gennembrud, og han levede det med alle livets op- og nedture.

Han havde alt, så blev han knust, og han har seks børn med fem kvinder. Til sommer drager han ifølge Corona på turné med sangene på sit nuværende album “MR20”. Og måske bliver han far igen …

Hvis du tænker på guitarer og trommesolo i tyske schlager, kan du ikke undgå Matthias Reim. Han har været på de tyske scener så længe og er slet ikke færdig endnu.

Og han har gjort meget i kærlighed gennem årene. Reim har været sammen med 30-årige Christin Stark siden 2015. I et interview med Frankenpost fortæller Matthias, hvor glad han er med sin partner.

Han håbede, at dette forhold ville vare evigt. De fik en fælles tatovering for to år siden. Et hjerte, en musikalsk note og et anker. Hans er lidt større, fordi Christin har smalere arme.

Kvinden ved hans side er stadig meget ung, og en dag vil der bestemt være et ønske om børn. Selvom Matthias Reim i et interview sagde, at han ikke længere havde brug for dette som far til seks børn, var tanken om, at hans Christin stadig kunne se ind i hans øjne længe efter hans død, romantisk.

Og undertiden banker hun på døren og spørger, om sangeren overhovedet ikke kunne tænke sig et barn.

Matze sprænger nu babybomben?

Reim fortæller Frankenposten, at han tænker på det. Han kunne trods alt ikke nægte kvinden det ved sin side, selvom han allerede har 6 børn. Især da han også ville nyde livet med sine børn.

Han var undertiden lidt uansvarlig og kunne altid vikles rundt om fingeren, hvilket børnene selvfølgelig ville vidste og dragede fordel af.

Så det er stadig spændende at se, om der vil være noget nyt talent hos Reim, men tegnene er ikke dårlige!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse