Matthias Reim: Jeg var meget, men ikke en ravne far!

Foto: Semmel.de

Han havde 22 millioner i gæld, knuste nogle kvindehjerter og havde en stormende livsstil. “Naturligvis gjorde ikke alt rigtig i fortiden”, indrømmer Matthias Reim. Men en ting er vigtig for sangeren, der har seks børn med fem kvinder: Han var meget, men ikke en ravne far.

” Til mine børn har jeg det kærligste forhold, som man kan have. Jeg elsker dem over alt”, svare Reim.

Allerede i alder af 16 år blev han far for første gang, til datter Christine (i dag 46) som han lærte at kende for 5 år siden. Så fulgte Bastian (32), Julian (23), Marie-Louise (19), Romeo (15), og Romy (11). “Situationen er ikke let til tider. Men mit hjerte er stort og der er plads nok. Jeg er nødt til at sørge for de er glade” fortæller han.

Hvordan gør han det? “Jeg er naturligvis – allerede ud fra mit erhverv – ikke en typisk far, som altid er der”, fortæller han til NEUE POST. “Når mine børn er ved mig, forkæler jeg dem umådeligt. Og når de ikke er der, ved de, at de altid kan ringe til mig og jeg altid er åben for deres ønsker og bekymringer”.

Datter Marie-Louise f.eks., da hun havde hjertesorger, tog jeg mig af hende et par dage. “Jeg trøstede, så godt jeg kunne”. Og med søn Julian tager han sig tid til mande tid. “Så tager vi i biograf eller spiser pizza” Reim ved: “Fejl har jeg lavet i livet, ja, men jeg er en god far”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse