Matthias Reim: Familieafvisning hos sin unge kæreste!

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Unge kan være ret dyre! Det ved forældre for godt. Matthias Reim på 62 år er et godt eksempel på dette. Schlager-musikeren har seks børn med fem kvinder.

Kun den ældste datter Claudia (46) er økonomisk uafhængig, de andre har brug for far. Det går godt med pengene! Derfor var hans unge kæreste Christin Stark (30) nødt til at tage afvisning af baby.

Han har simpelthen ikke råd til et barn mere! “Jeg har bestemt ikke brug for et mere” siger Matthias Reim. “Noget i mig skriger: ‘For himlenes skyld, nej!’ Det er ikke overraskende, hvis man kigger nærmere på hans familiehistorie.

Bastian (32), Julian (23), Marie-Louise (20), Romeo (15) og Romy (11) er afhængig af deres berømt far. De to yngste er stadig i skole, og Bastian er alvorligt handicappet!

Økonomisk støtte er presserende! Og at tjene penge er en særlig udfordring for kunstnere i Corona-tider. “Hvis du mister indkomsten fra 60 koncerter, skal du tage en dyb indånding,” siger Matthias.

Christin Stark forstår åbenbart dette. I SchöWo-interviewet udtrykte hun forbehold over for familiens fremtid: ”Vi udelukker ikke noget. Men intet er planlagt.” Men på et tidspunkt kan det være for sent …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse