Matthias Reim eller Christin Stark: Hvem ligner deres baby?

I april blev Christin Stark og Matthias Reim forældre til en datter. Søskendeparret fik lov til at få et glimt af den lille. Hvem tror du, Zoe ligner? I et interview med Schlager.de afslørede hendes storebror Julian Reim, hvordan vi kan forestille os det yngste Reim-barn.

Når familien får et nyt medlem, opstår spørgsmålet hurtigt: ligner babyen mere mor eller far? Fans af Christin Stark og Matthias Reim er også være meget nysgerrige efter at se, hvordan deres lille datter Zoe ser ud. Indtil videre har forældrene ikke afsløret så meget om pigen.

Christin viste kun sine fans på Instagram en lille hånd. Men med lidt fantasi kan du nogenlunde forestille dig lille Zoe. I interviewet med Schlager.de afslørede Julian Reim et par spændende detaljer om sin yngste halvsøster.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Christin Stark (@christin_stark)

Sådan skal Zoe se ud ifølge Julian Reim

Julian er meget glad for sin nye søster og kunne kort efter fødslen lære den lille pige at kende. En ting ser ud til at have slået ham med det samme: “Hun har en blandet næse, der består af Matthias’ næse og Christins næse. Hun har Christins små ører, men Matthias’ evigt lange øreflipper.”

Ifølge Julian skal Zoe bestemt ses som datter af Christin Stark og Matthias Reim. Især Matthias’ gener skulle have sejret her. For Julian ligner også sin far til forveksling og har også arvet meget fra Matthias Reim. Det er måske også tilfældet med lille Zoe.

Præcis hvordan Zoe ser ud, og om hendes forældre nogensinde vil vise hendes ansigt står åbent – ​​og Julian ønskede heller ikke at gå i flere detaljer. I sidste ende er det i sidste ende op til forældrene at bestemme, hvor meget af deres lille baby-lykke de vil dele.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse