Matthias Reim & Christin Stark: Problemer på grund af 32 års aldersforskel

Matthias Reim og Christin Stark kronede deres kærlighed med datteren Zoe (1). I lang tid var der store forbehold: aldersforskellen på næsten 32 år. Det havde endda indflydelse på deres karriere, som Stark nu forklarer.

I SWR-talkprogrammet “Schlager Treff” talte Christin Stark åbent om konsekvenserne af sit forhold til Matthias Reim. Han: 65, hun: 34 – en aldersforskel med konsekvenser.

Christin Stark og Matthias Reim mødte hinanden for næsten ti år siden. Selvom “Verdammt, ich lieb’ dich”-performeren stadig var sammen med sin ekskone på det tidspunkt, blev de to musikere forelskede. De blev gift i 2020, og to år senere blev deres datter Zoe født. Flere børn er ikke udelukket, som Matthias Reim og Christin Stark offentliggjorde.

Matthias Reim angiveligt et karrieremæssigt springbræt for Christin Stark

Ifølge Stark måtte hun og hendes Matthias dog finde sig i en del kritik, da deres forhold blev offentligt kendt. Hun blev ofte beskyldt for at bruge forholdet som et springbræt til karrieren. Christin Stark: “Det er først senere, når man læser eller hører et par ting eller opdager, at man ikke længere bliver booket, at man sætter spørgsmålstegn ved sig selv. Selvfølgelig gør det ondt, og da det blev så offentligt, og der var så meget interesse, var det virkelig mærkeligt, for jeg kunne ikke rigtig kategorisere det i den alder.”

Den dengang 23-årige Christian havde svært ved at håndtere det. Hun kunne ikke forstå, hvorfor hun blev straffet og dømt for et forhold, der føltes så godt. Reim og Stark havde mødt hinanden, mens de arbejdede sammen.

Matthias har en forbandet ung sjæl.

Christin Stark

Ingen forventede, at de ville blive forelskede dengang, ikke engang de selv. Christin Stark: “Kærlighed sker for dig. Du kan ikke planlægge den, du kan ikke forudsige den, den kommer og går, når den vil eller ej, og det var præcis, hvad der skete for os. Vi tænkte ikke over, at det hele havde et efterspil, og det gør vi stadig ikke.”

På trods af aldersforskellen, og på trods af at hun og Matthias Reim nogle gange støder sammen, er hun ikke bekymret for deres fremtid sammen: “Matthias har en forbandet ung sjæl, og det afhænger altid af, hvordan man bruger sin tid sammen, og jeg tænker ikke på, hvad morgendagen vil bringe, men hvad der er her og nu.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse