Matthias Reim: Bittert nederlag

I 16 uger havde Matthias Reim rekorden for længst at ligge nummer et på den tyske singlehitliste med sin iørefaldende sang “Verdammt, ich lieb’ Dich”. Men nu har to nye kunstnere opnået denne bedrift: rapperen Apache 207 og rockveteranen Udo Lindenberg har overhalet Matthias Reim med deres hit “Komet” og er nu de nye rekordindehavere….

Som GfK Entertainment meddelte, topper sangen “Komet” listen over Tysklands længstvarende tysksprogede nummer 1-hits. Det betyder, at Apache 207 og Udo Lindenberg ikke kun har efterladt Matthias Reim bag sig, men også de mest succesrige engelsksprogede nummer 1-hits på den officielle tyske singlehitliste som “Rivers Of Babylon” af Boney M. og “Despacito” af Luis Fonsi feat. Daddy Yankee.

“Det er fantastisk at se ‘Komet’ forene forskellige generationer og opnå sådan en succes. Vi er overvældede og glade for, at vores musik kan gøre sådan en forskel,” siger Apache 207 om denne milepæl. De to kunstnere er stolte af deres præstation og ser det som en anerkendelse, at deres hit når ud til og inspirerer så mange mennesker. “Verdammt, ich lieb’ Dich” var den ubestridte leder på hitlisterne i mange år og var en af de mest berømte tyske sange nogensinde. At denne rekord nu er blevet slået, viser styrken og populariteten af “Komet”. Sangen formåede at erobre folks hjerter og var en stor succes hos unge lyttere såvel som ældre generationer. Vi ønsker Apache 207 og Udo Lindenberg tillykke med denne ekstraordinære succes og er spændte på at se, hvilke andre rekorder de vil slå i fremtiden…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse