Marina Marx: Fornærmet som en “frigid tøs”

Foto: AME.Media GmbH

Schlagerstjernen Marina Marx er lidt anderledes end nogle af hendes kolleger. Selvom hun endnu ikke er blevet smittet med sin direkte natur – bringer nu en coverversion hende en ordentlig Shitstorm på Youtube. Men hun forsvarer sig!

Det handler om lige muligheder og lige rettigheder for kvinder i Marina Marx ‘cover-sang “Hengstin”, som oprindeligt blev skrevet af rocksangerinden Jennifer Rockstock. En usædvanlig version, som Marx smart indlejrede i “Schlager” -genren.

Sangen er om mandlig sexisme: ”De bliver fulde af testosteron, indtil de holder op. Jeg ser så mange mænd og så få æg,« lyder sangen mod giftig maskulinitet. Tilsyneladende følte nogle herrer sig straks stødt på Marina Marx ‘YouTube-konto og kaldte hende blandt andet en “frigid tøs”. Endnu en turde kommentere: “Du må hellere komme tilbage til komfuret!”

Marina Marx: “Det chokerede mig ikke”

Den 30-årige newcomer forblev rolig, fordi den kun bekræftede, hvad sangen handlede om. Marina skrev på sin Facebook- og Instagram -konto: “Det chokerede mig ikke, det viste mig, at det stadig er endnu vigtigere at fortsætte med at gå ind for kvinders rettigheder, lige muligheder og feminisme.”

Marina ser disse reaktioner som et bevis på, at der stadig er store fejl i den moderne måde at håndtere kvinder på: “Der er stadig meget at gøre, og nummeret ‘Hengstin’ beskriver dybest set netop det.”

Marina Marx: Hun lader sig ikke skræmme!

Hun er stridbar og gør det meget tydeligt i sit indlæg: “Noget skal stadig gøres, og jeg vil blive ved med at åbne min mund.”

Hun har startet sin YouTube-kanalserie med “Hengstin”, hvor hun hver uge vælger kendte sange fra sine yndlingsbands fra en genre for at lave Schlager-coverversioner. Herunder sange af AC / DC og Guns N ‘Roses.

Kilde: Schlager.de

Kan ikke lige finde schlagerlyden i det nummer!

Det skal du læse