Marie Reim udgiver ny sang: “Warum bist du so dumm?” – Hymnen til alle irriterede singler!

Hun er tilbage og rocker schlagerverdenen! Marie Reim, sangeren og sangskriveren, der imponerede hele Tyskland med sin deltagelse i den indledende runde af Eurovision Song Contest og sit hit “Naiv”, har nu fulgt op med sin nye single “Warum bist du so dumm?”. En flirtende rockhit-ørevæder, der rammer hovedet på sømmet og taler ud af sjælen på alle irriterede singler.

Marie Reim – de stærke kvinders stemme

Marie Reim er mere end bare en schlagersangerinde. Hun er en stærk kvinde, der ved præcis, hvad hun vil. I sine sange taler hun om hverdagsemner, der bevæger kvinder: Kærlighed, hjertesorg, men også selvtillid og empowerment.

“Warum bist du so dumm?” – En sang til alle de irriterede

“Warum bist du so dumm?” er den perfekte sang til alle, der er trætte af uopmærksomme fyre. Budskabet er klart: Hold op med at spilde tiden! Bliv selvsikker, og vis mændene derude, hvad du vil have.

Rockende lyd og drivende groove

“Warum bist du so dumm?” er ikke kun et lyrisk hit, men også et musikalsk højdepunkt. Sangen har en fed rocklyd og et drivende “kick-ass groove”, som man får lyst til at synge og danse med på.

Oplev Marie Reim live

Den 4. maj 2024 kan Marie Reim opleves live i “Giovanni Zarella Show ” (ZDF, 20:15). Her vil hun for første gang præsentere sin nye sang “Warum bist du so dumm?” foran et stort tv-publikum.

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse